Jdi na obsah Jdi na menu

Blaze the cat/sonnette the squirrel

6. 12. 2013

 

 


 

blaze_the_cat.jpg

 

Tak tohle je Blaze cat na první pohled je to pěkna kočička ale nechte se zmast!Je to pěkne nebezpečná kočka a když ji naštvete no...No radsi se neptejte co svama uděla.jméno je Blaze v překladu pořár.Je zamilovaná do Silvera a spolu s ním pochází z budoucnosti.Má také svojí superpodobu.Blaze kočka pochází z alternativní dimenze.

 

 

 Jeji jméno je Blaze.Je to ohnivá kočka a má jí rád Silver.Vipada docela roztomile ale když ji rozčílíte,tak se ani neptejte co svámi uděla.Taky se mení na super Blaze a to není fialová,ale růžová.Ještě jenom vím,že tam nebude napořád.Že odejde pomocí s emeraldů.A to je docela škoda,že jo.Princezna z jiné dimenze a ztázče sol smaragdu.Také známá jako Blaze kočka.Blaze je klidný,ale často se zdá být řešení některých vniřní zmatek.Ona je také velmi trda na sebe,a jako poněkud plachá nauči se otevřit až po setkání Sonic a jeho posádky a mohou využit sol smaragdy,aby se stala hořící Blaze.Osobnost:Ačkoli Blaze je placha,když se setka s cizinci,ona nenechá to co zabránit jí ve splnění úkolu.Krz běh hry ona se vyvíjí více přátelská a jemné osobnosti.

 
Poprvé byla představena v sériích Sonic her ve hře na Nintedo DS,Sonic Rush. Blaze je kočka,která pochází z budoucnosti jako její kamarád Silver. Je to princezna,která chrání Sol Emeraldy. Sonic a Blaze jsou jedinými hratelnými postavami v Sonic Rush,kde Blaze chrání ty Sol Emeraldy. Cream,se kterou se staly výbornými kamarádkami se skvělým přátelstvím (něco jako přítelství mezi Sonicem a Tailsem) Blaze naučila,co to přátelství je. Kvůli tomu,že poznala,co to pravé přátelství je,zjistila pravou sílu Sol Emeraldů,pomocí kterých se dokáže přeměnit do super-formy a je nazývána "Burning Blaze" (do češtiny bych to přeložila jako "ohnivá Blaze") a pomohla Sonicovi zastavit Eggmana a Eggman Nega,kteří chtěli dobýt svět. Poté si se Sonicem potřásli rukama, slíbili si,že se někdy zase setkají a každý se vydal jinou cestou.
V Sonic the Hedgehog (PS3 nebo XBOX) bojuje proti Iblisovi spolu se svým dlouholetým kamarádem Silverem,se kterým se zná od dětství. Vypadá to,že se Silverem si povídá víc než s kýmkoliv jiným a říká o něm,že je naivní. Blaze je trošku nesvá,když není Silver u ní,možná že je jí blízký proto,že Silver není nějak extra fyzicky silný a Blaze se bojí někoho,kdo vypadá moc silně. A taky s ním zlůstává proto,že Silve jako jediný si jí všímal ve chvíli,kdy byla "odkoplá" a nikdo jiný s ní nemluvil. Tak se stali přáteli.
Blaze se chová plaše a moc s tím,koho nezná,nemluví. Je taky dost možné,že se bojí výšek.
Blaze je dost rychlá,sice ne tak jako Sonic,ale je. Dokáže tvořit a ovládat oheń (Blaze=v překladu znamená plamen).
Blaze je jediná ženská postava,která se přeměňuje do super formy. Třeba Amy nebo Rouge to neumí.

ve které je když má všech 7 smaragdu.

 

 

Jméno:Blaze  Věk.14 (lidskýh asi 15-16) Výška:95 cm Váha:tajemství Schopnosti:rychlost  Blaze the Cat (jap. ) ブレイズ ・ザ ・キャット  , Bureizu za Kyatto