Jdi na obsah Jdi na menu

Crream a Vanila

1. 1. 2014

Cream クリーム・ザ・ラビット, Kurīmu za Rabitto )

Jméno:Cream (Krim)
 Matka:Vanila (Ela)
 cream-rabbit-a-chao.jpgVěk: 6
Výška: 70 cm
Váha: Tajné Postavení:Cream matka králik 
Tato mladá králičí holka je nejlepší kamarádkou Amy. Bez svého kamaáda Cheeseho se nehne ani
na krok. Cream je velmi hodná,milá a veselá. Někdy se chová dost dědinsky,ale za to může její nízký věk. Mamka Cream,Vanilla ji vychovávala jako princeznu,a tak je Cream taková bezstarostná. Dokáže rozveselit a vzteká se jen málokdy. Ráda pomáhá ostatním a je velmi společenská. Cream moc nebojuje,nebo spíš vůbec. A když už tak její útoky nejsou nějak extra silné (to je snad jasné :)). Dokáže létat pomocí svých velkých uší.

V Sonic Heroes je členem týmu Team Rose a dost si rozumí s Bigem. Ve hře Sonic Rush Blaze naučí,co je to přátelství. V Sonic X naučila Emerla co jsou to emoce a přátelství. 

   Blízcí:Sonic,Amy,Vanila,Cheese

 Titul:Nejlepší kamarádka Amy 

 Karma:kladná

 Objevuje se:Sonic X,onic free riders 2010,Sonic colors 2010,Maroo and Sonic at the olimpic 2007,209,Sonic riders:zero gravity 2008,Shadow the hedgehog,Sonic rush 2005,Sonic riders 2006,Sonic hereos 2004,Sonic advence 3 2004,Sonic battle 

 Její jméno Cream má kamaráda který je malý Chao a jménuje se Cheese.Cream je 6 let.Má krémovou srst,hnedé oči.Je visoká 7 0 cm.A vážží 12 kg.Má ráda hlavně svojí maminku Elu (Vanila) a svého Chao.Cream umí létat.Její nejlepší kámoška je Amy.Tato mladá králičí holka je nejlepší kamarádka Amy.A bez svého Cheeseho nehne nechne ani na krok.Cream je velmi hodná,milá a veselá,někdy se chová dost dědinsky,ale zato může její nízký věk.Mamka Cream Vanila ji vichovala jako princeznu,a tak je Cream taková bezstarostná.Dokáže rozveselit a vzteka se jen málokdy.Ráda pomáhá ostatním a je velmi společenská dokáže létat pomocí svých velkých uší.

 

    

 

    


vanilla-the-rabbit.png

Vanilla the Rabbit (jap. ヴァニラ・ザ・ラビット, Vanira za Rabitto)
v Japonsku taky známá jako Vanilla Yamato
Výška: 128 cm
Věk:27-29
Váha: Tajné
Vanilla je maminka Cream a je velmi hodná. Cream má hrozně moc ráda a stará se o ni. K ostatním postavám se taky chová velmi přátelskym,jak je vidět např. v Sonic X. Poprvé se objevila na scéně v Sonic Advance 2. Vanilla není z hlavních postav,je z vedlejších.
Vanilla se taky zná s Vectorem (viz Sonic X),kterého se zeptala,jestli by jí pomohl najít Cream.

 Titul:máma Cream

 Karma:kladná 

 Blízcí:Cream,Vector

  Vanila je maminka od Cream a má kí rád Vector,mě se zdá že Cream je uplně po ní. 

 Vanila je Cream matka.S pomocí Vektorove,Espio a Charmy,ona byla schopná najít její dceru,která byla teleportována do našeho světa.Vanila je maminka Cream a je velmi hodná.Cream má hrozně ráda a stará se o ní.K ostatním postavám se taky chová velmi přátelsky,jak je vidět např.V Sonic X poprvé se objevila na scéne v Sonic adventure 2.Vanila není z hlavních postav je vedlejších.Vanila se taky zná s Vectorem (víc Sonic X),kterého se zeptala jestli by jí pomohl najít Cream.