Jdi na obsah Jdi na menu

shadow the hedgehog

7. 12. 2013

 

shadow-hedgehog.png

Jméno:Shadow Věk:vipadá na 15 let,lidských životu asi 17 Karma:neutrální Schopnosti:chaosový štep vysoký:100 cm váži:35 kg

 

 

 Tak tenhle typek se jménuje Shadow je to borec nemá smysl pro humor a když chtěl zabit Cosmo v 73 tak neměl sni žadne slytovani tak bacha na něj.Shadow je černo červený ježek.je napul robot a napul ježek.Je nelepší než Sonic.Neběhá ale jako kdyby bruslí,umí spustit centrálu chaosu z jedním chaosovým  smaragdem.Shadow je romanová postava,Shadow je ultimate forma života a Sonica hlavní rival.Sestavil ho dědeček Jeard robotnik asi před 50 lety na vesmírné Arše,dál mu sílu centrály chaosu aby pomahal lidem,ale vše se změnilo,když na vesmírnou vrhli federrálové a Mariu-shadowo kamarádku Robotnikovo vnučku zastřelili že pomáhala Shadowi k ůtěku.On si její smrt bere za svou.Stín se objeví i Sonic X,Stín jen krátce vistupoval nicmene,to byl Chris který připomněl Stínu svůj skuteční slib od Marii,mito toho,Stín neměl jasnou vzpomínku na jeho tajemné minulosti.Jen zlomek z jeho paměti se vračí,když se setka s Molly která mu připomína Mariu.

 Jméno: Shadow

Pohlaví: muž 
 Titul:Něco jako klon Sonica
 Blízcí:Sonic,doktor Eggman,Rouge,byla Maria 
Rasa: Ježek
Věk: 50+, no jo hošánek si přispal v hybernaci
Kde se objevuje: Sonic the hedgehog série
Ach Sonic, zlatý časy, tahle série mě vždycky tak bavila, už od dětství, ale jak už to bývá, tak každej klaďas má okolo nějakýho úhlavního nepřítele, arch rivala, nebo prostě někoho, kdo je jeho úplným opakem. V této sérii má toto místo zajištěné Shadow. A teď jak se sem vlastně dostal. Shadow debutje ve hře Sonic Adventure 2, která oslavuje 10. výročí této modré herní série. I když to tak na první pohled vypadá, Shadow není Sonicův na černo přebarvený klon, vytvořený Eggmanem zase po jednom z jeho flámů. Shadow má mnohem hlubší historii.

 
Shadow se narodil ve vesmíru na vesmírné kolonii ARK. Tu nechal postavit Eggmanův dědeček Gerald Robotník, který tam zkoumal, jak vytvořit ultimátní formu života. To by totiž mohlo zajistit lék, pro jeho vnučku Marii, která byla nakažená nemocí, pro kterou jí museli držet ve vesmíru, protože se báli, že na Zemi by mohla být vysoce infekční. Gerald měl pár různých pokusů, které se nevydařili a poté se spřáhl s Black Doomem. Tento mimozemšťan mu poskytl DNA, ze které mohl konečně vytvořit dokonalou formu života -Shadowa. Bohužel vláda se rozhodla celý projekt i archu zavřít, Mariu zabili, Shadowa nechala ale ještě před tím vystřelit na Zem a Gerald se potom zbláznil. Příběh, jak od Shakespeara.
Shadow se vrátil v Sonic Heroes, s úplně vymázlou pamětí a pak dokonce dostal vlastní hru, jeden z největších failů téhle společnosti, protože ta hra se prostě nepovedla XD V Sonic Heroes byl Shadow také naklonován na armádu androidů, lol XD Shadow se celou dobu pídí po své minulosti a klade otázky, jako kdyby byl Hamlet či co. Dokud tahle hra neskončí, budete to muset poslouchat XD Se svojí minulostí se trápí do chvíle, kdy se opravdu rozhodne, na jakou stranu patří, že je to opravdu on (ne android), a jaké je jeho pravé poslání. A také se dá najevo, co bylo pravým přáním Geralda. Když se dozví pravdu, že jeho biologický otec je Black Doom a skončí to věčný "co jsem zač", zachrání Zemi a obnoví se mu paměť tak začíná nová etapa jeho života. Od Shadow the hedgehog se totiž už svojí minulostí nezajímá.

 

Shadow je povahou takový ten bručoun, samotář a velkej drsňák. Nemá rád velkou společnost a nejraději pracuje sám. Když už se mu někdo připlete do cesty, tak ho nejraději smete, nebo ignoruje, záleží na tom o koho jde. Nejblíže má přitom k Rouge a Omegovi, kteří s ním v Sonic Heroes tvořily tým. Ostatní z bandy je nějak schopný tolerovat. Se Sonicem má cosi jako přátelskou rivalitu a často se přidává na jeho stranu. Je tu jedna věc co Shadowovi musíte přiznat, když řekne, že něco udělá, nebo že někde bude, tak je to pravda. I kdyby si kvůli tomu měl zlomit nohu, tak to slovo prostě dodrží. Později také začal pracovat pro G.U.N. A jo zapomněla jsem zmínit jeho skvělý vztah s panem velitelem téhle organizace XD (heh, sarkasmus útočí) Celkově Shadow není ani zloduch, ale anti-hrdina. On sice dělá správné věci, ale nikdy za to nic nechce, ani netouží po tom, aby mu lidi děkovali.
U Shadowa bylo prokázáno že má nadlidskou sílu. Ten ježek převrhne jednou rukou celej autobus XD Jestli v něm byly lidé, no... to už asi není jeho starost XD Dokáže používat Chaos Control, teleportovat se, s Chaos Blast všechno v okolí zlikvidovat a klidně okolo vás proletí jako stíhačka. Taky je to první postava v téhle sérii, která řekla "damn", používá zbraně a jezdí si v autíčkách a motorkách. V Sonic and the black knight měl roli rytíře Lancelota.

              Shadow má také slušné vychování. Pokud jde o dámu, umí být slušný a galantní, pokud ho teda přímo ne*erete a nevytáčíte mu nervy na maximum XD Když SEGa zkoumala popularitu postav, tak skončil na druhém místě přímo za Sonicem. On je sice bručoun, ale jiný než Knuckles. Knuckles… no, buďme upřímní, že zrovna neoplývá inteligencí XD Shadow je až vychcanej. Asi taky proto ho mám ráda, když něco chce, tak ví jak toho dosáhnout. Akle nebudu se vyjadřovat k jeho novému hlasu v Sonic Generations, o bože XD

Fanoušci mají s touhle postavou také spjatý velmi zvláštní a úchylný humor XD Zvlášť o jeho otcovských problémech a také, že se někdy chová, jako by měl emo komplexy XD Jo, a to jsem se nezmínila o jeho vražedném pohledu XD Shadowův velký problém je ukazovat city, radši se půjde utopit, než aby je projevil. Navíc mám pocit, že stejně jako Sonic neumí plavat XD A další věc pro jeho budoucí potenciální nepřátelé, tenhle šmejd je snad i nesmrtelnej XD   
No… řekněme, že Sonic má za rivala dost zajímavého kolegu XD…