Jdi na obsah Jdi na menu

tails miles prower

6. 12. 2013

  Oblibena cinost:výroba stroju

  Tails celym jménem Miles Tailes Power ale všichni mu řikaji Tails má rád Cosmo a ona zase jeho ale je smutne že ji musit zničit v epizode 77-78 a Tails se z toho psychycky zrouti vše co mu po Cosmo zustane je male seminko ani super Sonic a super Shadow ji nedokázali zachránit z Chaos proměnou a toje smutné že jo.Miles Prowe (maris Pruren) známí pro jménem Tails.Toto dvoucasa liška je nejlepším kamarádem Sonica.Tailsovi velmi přátelký a Sonicovi vzhlíží jako hrdinovi,kterého obdivuje.Sonic X:Dvoucasá liška se zálibou v motorech a strojích Tails se jako jediní podobá Dr.Egmmanovi-naštěstí jen v jeho zručnost ve výrobě stroju.Už plně realizoval jeho osobnost vynálezce a,mechanika plně respektuje Sonica a pomahá mu kdykoli může.Tails také umi létat!Rostoči své dva ocasy nejrychleji jak to jen jde. 

se hodně podobá Dr.Eggmanovi ve výrobě strojů co myslíš???

Co neumím: být zlý
Co nemám rád: hromy
Tailes se hodně podobá Dr.Eggmanovi ,ale ovšem jen v sestrojování strojů.Miles Prower je jen slovní hříčka znamená "míle za hodinu" a jeho přezdívka Tailes znamená Ocas.Svou přezdívku získal díki svím dvoum ocasům.Sonica poznal tak že ho sledoval až k jeho letadlu.Letadlo opravil změnil barvu a Sonic ho přijmul jako mechanika a jako přítele který mu pomáhá v boji s Dr.Eggmanem.Ale tejls nemá tak zářivý život.Jednou potkal dívku Cosmo.Cosmo Sonic Team doprovázela jen pár chvil ale stejně Tailes se do ní zamiloval a ona do něho.Ve většině seriálů dopadne Happy End ale tady ne.Tailes musí Cosmu zabít aby mohl zachránit.Cosmo mu to cama řekla ať ji zabije ona sama to chtěla.Tailes sice to nes těžce ale udělal to pak se z toho psichycky zhroutil.

SEGA udělala Tailse aby pomáhal Sonicovi při boji s Dr.Robotnikem.Jeho jmeno Miles Prower je hříčka a znamená míle za hodinu a protože má dva ocasi tak přezdívka Tails.Už od první chvíle je Tails znám jako Sonicův mechanic.Díky jeho dvou ocasům dokáže letět ve vduchu ale bohužej po omezenou dobu.Jeho první vzhled byl změněn v Sonic The Hedgehog 2 např.: jeho oranžová srst byla změněna na žluto-oranžovou pro hru Sonic Advence na světle žlutou.Roku 1993-1995 byl většinou jako hlavní postava.Sonic Chaos 1993 měl hráč možnost kontrolovat jeho let.Roku 1994 v další populární hře měl Tailes další schopnocti např.: vyzvednout Sonica do vzduchu a letět s ním delší vzdálenost a taky dostal schopnost potopit se pod vodu což Sonic nikdy neměl...

Jeho první sólová hra byla Tails' Skypatrol.V pozdějších letech Tailes dostane větší možnosti letu třeba unese Sonica i Knuklese jako ve hře Sonic Heroes.Jedna z poslední hra kde se Tailes oběvil naposledy je Sonic Unleashed kde Sonicovi pomáhá s přesunováním z kontinentu na kontinent.Taky se oběví v Mario and Sonic at the olimpic games
a Mario and Sonic at the olimpic winter games.

 

Živočišný druh: Dvouocasá liška

  Dvouocasá liška se zálibou v motorech a strojích. Tails se jako jediný podobá Dr. Eggmanovi - naštěstí jen v jeho zručnosti ve výrobě strojů. Už plně realizoval svoji osobnost vynálezce a mechanika. Plně respektuje Sonica a pomáhá mu kdykoli může. Tails také umí létat! Roztočí své dva ocasy jak to jen jde.

Miles "Tails" Prower

Miles, spíše znám jako Tails je žlutá lištička, která Sonicovi od 2. dílu pomáhá v boji proti nepřátelům. Přezdívku má podle netradičním 2 ocasům, které umí roztočit jako vrtuli a vzlétnout. Oproti Sonicovi nedokáže vyvinout takovou rychlost, je menší, ale vyskočí výše (nejzřetelnější v Sonic the Hedgehog 3).
tails je oranžoví lišák který má 2 ocasy. díky těm ocasům dokáže létat . má moc rád cosmo.
nedokáže se proměnit v super tailse. není moc silný ale v jednom dílu se dokonce pral se SHADOWEM aby ochránil cosmo.
samozdřejmě že se mu to nepodařilo, ale cosmo se nic nestalo atd...
jinak tails se kamarádí ze sonicem a někdy mu i pomáhá.
  
Věk:17 let
výška:95 cm
váha:30
Mám rád:Stroje kamarády
Nesnáším:Metarexse a ostatní nepřátelé
Láska:Cosmo
Rodina:Rosemary a Amadeus
Kdo by nepoznal malého a nemotorného lišáčka s dvěma ocasy.Tails je Sonicův nejlepší přítel od roku 1992.Tails byl v Sonic Satam strašně miloučký,ale jeho slabostí byli strašidla(Především měsíc kachna a bezhlavý rytíř na býkovy).
Jeho oblíbenou maličkostí byla Funny Kiss(v češtině legrační pusa),kterou dostával od princezny Sally.Postupně si byli se Sonicem bližší a bližší a tak vznikl seriál o Sonicovi a Tailsovi-AOSTH.A ani v Sonic filmu nechyběl.Prostě si bez Tailse nedokážu filmy a seriály představit.

Tails často pomaha Sonicovi se o jeho dobrodružství.On je také Sonic nejlepší přítel  a je vždy připraven k boji.Sonic X:Toto je Tails dvoucasý lišák.Nejmladší z celého týmu dvou ocasů může létat.

 Sonic satam:Tails je mladší bratr-postava na Sonica,jako syn/synovec Sally.Ačkoli on je nejmladší a nejvíce nezkušený,on se ukázal sám být splněný bojovník za svobodu.

Sonic Boom at E3 2014 

 

 

tails-miles-prower.png

Jméno:Tails Otec:Amadeus Matka:Rosemary Věk:8,17 Datum narození:1992 16.října Znamení:váhy Činské znamení:opice Titul:mechanik,genius Schopnosti:let,sestavování strojů Konički:stroje nemá rád:hromy oblíbené jídlo:vše oblíbená barva:modrá má rád:Cosmo a Mina Postavení:mechanický génius